Meni
Košarica

Čistoča in nega

Psi imajo različne tipe kože in dlake

Različne pasme psov imajo različne tipe kože in dlake, zato bodite pri izbiri šampona za vašega pasjega ljubljenčka pozorni.

Kako veste, katere izdelke kupiti za vašega psa? Težko je vedeti, kaj kupiti.

Če šampon ali negovalno sredstvo za psa iščete po spletu ali lokalni trgovini za male živali, boste hitro ugotovili, da obstaja na stotine pasjih šamponov in izdelkov za nego psa. Vse od preprostih šamponov do različnih sredstev za razčesavanje, kolonjske vode za pse, šamponi z zdravilnimi učinkovinami, šamponi in balzami za različno stanje kože, šamponi proti bolham in klopom, belilni šamponi, šamponi za izboljšanje barve, in tako v nedogled.

Psi imajo bistveno višjo vrednost PH v koži kot ljudje. Poleg tega struktura in dolžina dlake psa postavljata različne zahteve pri negi psa s šamponi. Groba pasja dlaka potrebuje npr. šampon, ki krepi strukturo dlake, itd.

Proizvajalec: THE SUSTAINABLE PEOPLE
Razgradljive vrečke za pasje iztrebke Kompostne vrečke THE SUSTAINABLE PEOPLE so visoko kvalitetne pasje vrečke na osnovi škroba - certificirana OK..
8.49€
Brez DDV:8.49€
Proizvajalec: THE SUSTAINABLE PEOPLE
Biorazgradljive vrečke z ročaji za pasje iztrebke THE SUSTAINABLE PEOPLE PASJE VREČKE so visoko kvalitetne vrečke z ročaji na osnovi škroba - certi..
8.49€
Brez DDV:8.49€
Proizvajalec: ZP CVETKA
Šamponi za vse barve dlake so ročno izdelani z uporabo visokokakovostnih rastlinskih olj in rastlinskih vrst masla. Med proizvodnjo so dodani izvlečki..
12.00€
Brez DDV:12.00€
Proizvajalec: ZP CVETKA
Predstavljamo popoln šampon za pse z belo, svetlo ALI občutljivo dlako. Ta šampon je ročno izdelan z reakcijo umiljenja iz visokokakovostnih rastlinsk..
12.00€
Brez DDV:12.00€
Proizvajalec: ZP CVETKA
Se zavedate škodljivih kemikalij, ki so prisotne v večini pasjih šamponov? Te sintetične kemikalije lahko med drugim povzročijo srbenje, alergije in i..
12.00€
Brez DDV:12.00€
BALZAM ZA PASJO DLAKO BALZAM ZA PASJO DLAKO
Novo -15 %
Proizvajalec: ZP CVETKA
Nega psa z dolgo dlako je lahko zahtevna, a uporaba balzama jo lahko močno olajša. Balzam nanesite po celotni dolžini dlake, pustite delovati 10-20 mi..
10.12€ 11.90€
Brez DDV:11.90€
Proizvajalec: ZP CVETKA
Milo za pse je izdelano iz najkakovostnejših organskih rastlinskih olj in masl ter obogateno z mediteranskimi zelišči, ki so idealna za vse vrste dlak..
7.20€
Brez DDV:7.20€
MILO ZA PSE SIVKA MILO ZA PSE SIVKA
-10 %
Proizvajalec: ZP CVETKA
Milo za pse je ustvarjeno iz organskih hladno stiskanih rastlinskih olj in masl. Narejeno je s tradicionalnim postopkom umiljenja z uporabo NaOH za pr..
6.48€ 7.20€
Brez DDV:7.20€
Proizvajalec: ZP CVETKA
Pršilo za tačke je namenjeno čiščenju in negi tačk in dlake vašega ljubljenčka. Narejeno je iz 100% naravnih sestavin in obogateno s hranljivimi rastl..
7.90€
Brez DDV:7.90€
Proizvajalec: ZP CVETKA
Naše pršilo proti klopom je sestavljeno iz naravnih izvlečkov zelišč, ki odganjajo klope in preprečujejo njihov razvoj. To pršilo je popolnoma brez ke..
10.90€
Brez DDV:10.90€
Proizvajalec: HUND & HERRCHEN
Šampon za občutljive pse HUND & HERRCHEN “Sensitive” Izjemno negovalni pasji šampon za občutljive pse in mladičke. Zakaj je šampon “SENSITI..
9.99€
Brez DDV:9.99€
Proizvajalec: HUND & HERRCHEN
Šampon za dolgo in gosto dlako HUND & HERRCHEN “Furry tiger” Izjemno prijazen šampon za pse z daljšo in gostejšo dlako. Zakaj je šampon pri..
9.99€
Brez DDV:9.99€
Proizvajalec: ZP CVETKA
Opažate, da se ušesa vašega psa prepogosto umažejo, še posebej poleti? Toplo in vlažno okolje lahko povzroči rast škodljivih bakterij in gliv v ušesu,..
7.50€
Brez DDV:7.50€
Prikazujem 1 od 13 do 13 (1 strani)