Meni
Košarica

Čistoča in nega

Psi imajo različne tipe kože in dlake

Različne pasme psov imajo različne tipe kože in dlake, zato bodite pri izbiri šampona za vašega pasjega ljubljenčka pozorni.

Kako veste, katere izdelke kupiti za vašega psa? Težko je vedeti, kaj kupiti. 

Če šampon ali negovalno sredstvo za psa iščete po spletu ali lokalni trgovini za male živali, boste hitro ugotovili, da obstaja na stotine pasjih šamponov in izdelkov za nego psa. Vse od preprostih šamponov do različnih sredstev za razčesavanje, kolonjske vode za pse, šamponi z zdravilnimi učinkovinami, šamponi in balzami za različno stanje kože, šamponi proti bolham in klopom, belilni šamponi, šamponi za izboljšanje barve, in tako v nedogled.

Psi imajo bistveno višjo vrednost PH v koži kot ljudje. Poleg tega struktura in dolžina dlake psa postavljata različne zahteve pri negi psa s šamponi. Groba pasja dlaka potrebuje npr. šampon, ki krepi strukturo dlake, itd. 

Proizvajalec: THE SUSTAINABLE PEOPLE
Razgradljive vrečke za pasje iztrebkeKompostne vrečke THE SUSTAINABLE PEOPLE so visoko kvalitetne pasje vrečke na osnovi škroba - certificirana OK..
7.49€
Brez DDV:7.49€
Proizvajalec: THE SUSTAINABLE PEOPLE
Biorazgradljive vrečke z ročaji za pasje iztrebkeTHE SUSTAINABLE PEOPLE PASJE VREČKE so visoko kvalitetne vrečke z ročaji na osnovi škroba - certi..
8.49€
Brez DDV:8.49€
Šampon za občutljive pse “SENSITIVE” Šampon za občutljive pse “SENSITIVE”
Ni na zalogi
Proizvajalec: HUND & HERRCHEN
Šampon za občutljive pse HUND & HERRCHEN “Sensitive”Izjemno negovalni pasji šampon za občutljive pse in mladičke. Zakaj je šampon “SENSITI..
9.99€
Brez DDV:9.99€
Proizvajalec: HUND & HERRCHEN
Šampon za nego svetle dlake HUND & HERRCHEN “Golden dog”Pasji šampon za vse pse z belo ali svetlo dlako. Zakaj je primeren za nego kužkov..
9.99€
Brez DDV:9.99€
Proizvajalec: HUND & HERRCHEN
Šampon za temno dlako – HUND & HERRCHEN “Cuddly bear”Negovalni pasji šampon za pse s črno in temno dlako. Kaj je posebnost šampona za pse..
9.99€
Brez DDV:9.99€
Proizvajalec: HUND & HERRCHEN
Šampon za dolgo in gosto dlako HUND & HERRCHEN “Furry tiger”Izjemno prijazen šampon za pse z daljšo in gostejšo dlako. Zakaj je šampon pri..
9.99€
Brez DDV:9.99€
Prikazujem 1 od 6 do 6 (1 strani)