Meni
Košarica

Zadovoljni kosmatinčki

Smoki in domači smo se zelo razveselili, ko smo na internetu naleteli na oglas za pasjo vegansko hrano dostopno v Sloveniji. Se vecje je bilo veselje ob prvem srecanju in odpiranju velikega zaklja za briketi, ko je Smoki hitro vanj zrinil glavo in si navduseno postregel. Prehodno obdobje z uvajanjem na nove brikete je bilo tako nepotrebno :))
Taffy&Lilly je the best podjetje! Njihovi izdelki v ponudbi so najboljši in priporočam vsakemu, ki želi svojemu kosmatinčku zagotoviti le najboljše! Naša psička Pupa skače od veselja vsakič, ko prejmemo njihov paketek in si hitro kar sama postreže z njihovimi dobrotami.☺️ Končno sem našla podjetje, ki da nekaj tudi na kvaliteto hrane za naše male kosmatinčke. Pohvaliti pa moram seveda tudi lastnika! Sta zelo prijazna, preprosta in vedno na voljo, če potrebuješ še kakšne dodatne informacije in pomoč. ☺️ Da o hitri dostavi naročenega paketka sploh ne govorim! 👍 Na kratko, super ste in pridobili ste novo, najsrečnejšo, stalno stranko...mojo psičko Pupo.
Brskala sem po internetu za hrano, ki bi obema ustrezala in na srečo našla vas, ker imata alergije in želodčne težave. Že prvi dan po menjavi hrane nobenega slabega odziva. Vesela sem bila kot radio :) Lola nima alergijskih reakcij in Ai nima težav s prebavo :) Da ne omenjam priboljškov, za sladek krompirček bi se Lola prodala ;)
Mimi so zadeve super :)
Z eno besedo KONČNO! Končno nekdo, ki misli tudi na naše najboljše prijatelje, ki obužujejo vegansko prehrano. Široka ponudba izdelkov odlične kvalitete, kateri se moji štirinožni prijatelji ne morejo upret. Da ne govorim o prijaznosti in razpoložljivosti, ter hitri dostavi. Se že veselimo ponovnega nakupa!
Zara ponavadi ne mara briketov in jo moram hraniti z roko. Ko sem odprla Vegdog brikete je takoj pomolila glavo v vrečo in začela jesti.
Teddy ima od mokre hrane najraje Vegdog konzerve. Odlične za kombiniranje s sveže skuhano hrano.
Nad izdelki sem zelo pozitivno presenečena in navdušena. Kuža je hrano z veseljem sprejel in jo še z večjim užitkom zmazal. Srečen kuža, srečen lastnik. 😊
Res ste nam polepšali dan, njemu pa ne samo dan, kar kakšen mesec 😊. Neverjetno rad ima vaše priboljške. Briketov še ni poskusil, ampak je prej tako noro vohal paket in rep mu je šibal 100 na uro, da mislim, da ne bodo dolgo zdržali.
Naš ima rad soopa priboljške. Vse bi naredil za palčke z arašidovim maslom.
Tillmannu je všeč nov obesek. Hvala!
Če morajo kosmatinci med samoizolacijo v službo, potem si tudi zaslužijo tapravo malico.
Oba naša psa sta navdušena nad priboljški!
Zelo okusni priboljški, psički so jih pohrustali z največjim veseljem!
Priboljški so zelo okusni!
Belle obožuje brikete Green Crunch!
Paket je pravkar prispel! Hvala še enkrat! Pozdrav od Josefe
Bobi uživa v večerji
Skoraj nimamo znancev , ki bi zagovarjali vegansko pasjo hrano. A kljub temu smo se odločili za tak način prehranjevanja
Smo zelo veseli, hvala!
Miley obožuje vegdog žvečila, so super zdrava in celo brez glutena!
Lexi obožuje Soopa priboljške in Vegdog Green Crunch. In obožujemo vaše vrečke za iztrebke.

Široka izbira zdravih pasjih izdelkov

Zadovoljni kosmatinčki

Imate dodatna vprašanja? Kontaktirajte nas: