Meni
Košarica

Dostava

Tukaj lahko najdete vse informacije o pošiljanju. Če imate kakršna koli dodatna vprašanja, se obrnite na info@taffylilly.com

Naročila dostavljamo v znesku najmanj 15€ (brez stroškov dostave). Za naročila nad 30€ prejmete brezplačno darilo, za naročila nad 45€ pa je dostava na naš račun ;)

 

  1. COVID-19 omejitve dostav

Zaradi trenutnih izrednih razmer vas vse vljudno prosimo za nekoliko strpnosti. Spodaj so opisani trenutni pogoji naročanja, ki jih lepo prosim upoštevajte, da lahko skupaj zajezimo to neprijetno situacijo.

Še naprej smo vam na voljo, vendar v nekoliko zmanjšani razpoložljivosti. Pakete bomo odpošiljali le 2x tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih preko kurirske službe GLS. Družba GLS je prav tako omejila svoje storitve, zato prosimo upoštevajte tudi te:

  • Dostava paketov bo potekala na prostem, na varni razdalji 1,5m. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore. Prejemnik paketa naj paket prevzame zunaj.
  • Prejemniki paketov se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema, temveč lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, za ograjo, ob hiši ipd...
  • Če paketa ne bo mogoče dostaviti brezkontaktno na naslovu ali v paketomatu, bo ta nemudoma vrnjen pošiljatelju brez možnosti osebnega prevzema ali vnovične dostave.

Tukaj vas resnično vljudno prosimo, da se preko telefona s kurirjem že pred dostavo poskusite dogovoriti za prevzem, da ne bo prišlo do vračanja paketov in dodatnih stroškov ter zamud v dostavi.

Hvala, da spoštujete smernice in pomagate omogočiti nemoteno dostavo, saj bomo v nasprotnem primeru (ob prevelikem številu vrnjenih paketov) žal primorani začasno zapreti spletno trgovino, si pa resnično želimo vašim kužkom še naprej nuditi naše izdelke.

#ostanidoma

 

  1. Stroški dostave
DržavaNaročila do 45€Naročila nad 45€
Slovenija3,95€brezplačna dostava

 

  1. Predviden čas dostave

Dostava običajno traja približno 1-2 delovne dni. V redkih primerih lahko traja nekaj dni več. Sporočite nam na info@taffylilly.com, če potrebujete hitro dostavo, preden naročite naročilo, da vam bomo lahko pomagali pri želenem datumu pošiljanja.

Prosimo, upoštevajte, da so naši paketi odposlani iz našega skladišča v Sloveniji, zato naša skupina skladišč ni na voljo ob državnih praznikih, prav tako pa se v teh dneh ne obdelujejo naročila ali paketi.

 

  1. Storitev dostave

Ko je naročilo uspešno oddano je odposlano še isti ali naslednji dan. O tem boste tudi obveščeni po e-pošti. Sledilno številko in ostale podatke o dostavi bo kurirski ponudnik poslal neposredno na vaš e-naslov ali tel. številko.

Naši kurirski partnerji se maksimalno trudijo, da pravočasno dostavijo naročila. Zaradi vremenskih ali prometnih razmer pa se lahko pojavijo nepredvidene zamude. Vljudno vas prosimo za potrpljenje in razumevanje v takšnih primerih.