Meni
Košarica

Dostava

Tukaj lahko najdete vse informacije o dostavi in prevzemu vaših naročil. Če imate kakršna koli dodatna vprašanja, se obrnite na info@taffylilly.com

Naročila dostavljamo v znesku najmanj 15€ (brez stroškov dostave). Za naročila nad 30€ prejmete brezplačno darilo.

Stroški prevzema / dostave

Način dostave Naročila do 75€ Naročila nad 75€

Osebni prevzem na naslovu Warehouse.si, Tržaška cesta 132, Ljubljana
brezplačno brezplačno

Dostava na vaš naslov (GLS)
5,00 € brezplačna dostava

Strošek dostave se prišteje pred zaključkom naročila.

Informacije o osebnem prevzemu

Za vnaprej plačana naročila omogočamo osebni prevzem pri našem partnerju Warehouse.si v Ljubljani, na naslovu Tržaška cesta 132, od ponedeljka do petka, od 08:00 do 15:00.

Svoj prihod je potrebno najaviti vsaj 30 min pred prihodom na telefonsko številko 031401302, na isti telefonski številki se lahko dogovorite tudi za zgodnejši ali kasnejši prevzem.

Prevzemno mesto je lepo urejeno, blizu obvoznice, omogoča parkiranje, v bližini so tudi postaje LPP in železniška postaja. Z osebnim prevzemom se izognete plačilu stroškov dostave in nakup opravite na kar se da okolju prijazen način.

Informacije o dostavi

Predviden čas dostave

Dostava običajno traja približno 1-2 delovne dni. V redkih primerih lahko traja nekaj dni več. Če potrebujete hitro dostavo, nam to pred oddajo naročila sporočite na info@taffylilly.com, da bomo skupaj poiskali ustrezno rešitev.

Prosimo, upoštevajte, da se naročila pošiljajo iz skladišča v Sloveniji in obdelava naročil ne poteka na državne praznike, ki veljajo v Sloveniji.

Storitev dostave

Ko je naročilo uspešno oddano, je odposlano isti ali naslednji dan. Obvestilo o tem prejmete po e-pošti. Sledilno številko in/ali ostale podatke o dostavi prejmete od kurirskega ponudnika v skladu z njihovimi postopki dela.

Naši kurirski partnerji se maksimalno trudijo, da pravočasno dostavijo naročila. Zaradi vremenskih ali prometnih razmer pa se lahko pojavijo nepredvidene zamude. V takšnih primerih vas prosimo za potrpljenje in razumevanje.

V primeru kakršnihkoli težav v zvezi s časom dostave, kvaliteto storitve, izgledom ali vsebino prejete pošiljke vas prosimo, da nas o tem takoj obvestite na e-naslov info@taffylilly.com.