Meni
Košarica

Dostava

Pozdravljeni,
 
zaradi trenutnih izrednih razmer vas vse vljudno prosimo za nekoliko strpnosti. Spodaj so opisani trenutni pogoji naročanja, ki jih lepo prosim upoštevajte, da lahko skupaj zajezimo to neprijetno situacijo.
 
Še naprej smo vam na voljo, vendar v nekoliko zmanjšani razpoložljivosti. Pakete bomo odpošiljali le 2x tedensko, ob ponedeljkih in četrtkih preko kurirske službe GLS. Družba GLS je prav tako omejila svoje storitve, zato prosimo upoštevajte tudi te:
 
- Zaradi varstva kurirjev smo do nadaljnjega onemogočili plačilo po povzetju
 
- Dostava paketov bo potekala na prostem, na varni razdalji 1,5m. GLS kurirji ne bodo vstopali v zaprte prostore. Prejemnik paketa naj paket prevzame zunaj.
 
- Prejemniki paketov se v čim večjem številu odločite za dostavo na dogovorjeno mesto. Dostava na dogovorjeno mesto pomeni, da prejemnik ne podpiše prevzema, temveč lahko kurir pusti paket npr. pred vrati, za ograjo, ob hiši ipd...
 
- Če paketa ne bo mogoče dostaviti brezkontaktno na naslovu ali v paketomatu, bo ta nemudoma vrnjen pošiljatelju brez možnosti osebnega prevzema ali vnovične dostave.
Tukaj vas resnično vljudno prosimo, da se preko telefona s kurirjem že pred dostavo poskusite dogovoriti za prevzem, da ne bo prišlo do vračanja paketov in dodatnih stroškov ter zamud v dostavi.
 
Hvala, da spoštujete smernice in pomagate omogočiti nemoteno dostavo, saj bomo v nasprotnem primeru (ob prevelikem številu vrnjenih paketov) žal primorani začasno zapreti spletno trgovino, si pa resnično želimo vašim kužkom še naprej nuditi naše izdelke.
 
Želimo vam prečudovit dan še naprej in ostanite zdravi ;)
#ostanidoma