Meni
Košarica

Naša zgodba

Spoznajte Taffy-ja in Lilly

To sva midva, Taffy in Lilly. V nekaterih stvareh sva si popolnoma različna, v drugih pa zelo podobna. Ugibaš katerih? Naj ti pri ugibanju nekoliko pomagava. Kljub temu, da sva si po barvi dlake, velikosti in veliko ostalih stvareh zelo različna, se oba nadvse rada igrava, loviva, žvečiva in predvsem dobro prehranjujeva.

Skupno nama je tudi to, da sva imela v preteklosti oba težave s kožo, solzicami, razbarvano dlako in srbečimi tačkami, kar je bila zares nadležna zadeva.

Moje ime, Taffy, ima sicer nežen prizvok kakršen je tudi moj značaj, čeprav sem navzven ogromen 40 kg težak labradorec z izjemnim apetitom. Priznam, moj svet se vrti okoli hrane, zato sem v preteklosti imel neprestano težave z odvečnimi kilogrami. (Le kdo jih nima? :))

Moja prijateljica Lilly pa je le 5 kg težak cottonček, ki ji po domače povedano neprestano od igrivosti “zvoni v glavi” in ji energije zares ne primanjkuje. Prav zato potrebuje polnovredno in kakovostno hrano, da nadomesti vse potrošene vitamine in minerale ter ostale hranilne snovi.

Zelo sva vesela, da se prehranjuje vedno več najinih štirinožnih prijateljev s hrano, ki je bazirana na rastlinskih proteinih. Tudi oni so sedaj tako kot midva z Lilly veliko bolj srečni, vedno siti, polni energije in zdravi.

Sam zase lahko rečem, da moj gospodar zame izbere zares slastno in želodcu prijazno hrano, ki jo naravnost obožujem. Že po prvem mesecu uvajanja spremembe v prehrani sem opazil veliko razliko v počutju medtem, ko je Lilly za to potrebovala 3 mesece. Ona je vseeno dama in je nekoliko bolj izbirčna.

Moja in Lillyjina koža, dlaka in prebavni trakt so se s polnovredno rastlinsko bazirano pasjo hrano čudežno izboljšali. Ali veste koliko ljudi gre po cesti in vpraša s čim naju prehranjujeo, da sva tako svetleča in fit? No, vsaj dokler se ne povaljava v blatu :)

Poskusite, ne bo vam žal. V primeru, da hrana kateremu kosmatinčku ne bi dišala imamo na voljo tudi 14-dnevno garancijo zadovoljstva, kjer vam povrnemo denar.

Bi želeli prebrskati med izdelki? Oglejte si več TUKAJ.